No words

Har ärligt talat inga ord för hur trött jag är på skolan just nu -.-' matte provet gick rent åt *pip*.. Och sen blir det ju bara värre.. Hade svenska redovisning tillsammans med Lisa och matte. Vi hade knappt övat något så jag iallafall improviserade hur mycket som helst. Man fick inte läsa direkt från pappret så jag sa allt i fel ordning och ja.. no words. Men men nu ska jag försöka att inte bara tänka på det negativa. Jag fyller ju faktiskt år på söndag!! Och på fredag tänkte jag och några tjejer dra ner till stranden och grilla om det blir bra väder. Så vi får hoppas på det bästa.
För övrigt så vill jag bara säga hur otroligt underbar Lisa är. Checkade in på hennes blogg igår och såg detta. Hur gulligt som helst!! Älskar dig med baby:*


Hata och älska!

Åååå!!! Alla dessa läxor hela tiden. Fattar inte vad det är med mina lärare men dom måste ha någon jävla läx noja! Seriöst det går inte en vecka utan att jag blir bombad av läxor:( denna veckan har vi dessutom matteprov på onsdag..... Jippi-.-' hade tänkt att göra mitt teoriprov nästa vecka eftersom jag fyller nu på söndag, hade känts gött att få det gjort så fort som möjligt. Men förmodligen blir det inte så för jag kommer ju få plugga till skolan istället:/ För övrigt har väl dagen varit helt okej. Hade sista körningen idag så det är som sagt bara provet kvar sen är jag fri xD. Ska bli så skönt att bara kunna åka iväg när som helst.

Vädret har väl varit sådär skönt idag. Imorse var det jätte kallt så jag tog på mig jeans. Men sedan på eftermiddagen blev det varmt, och nu är det lite små kallt ute igen. Ska bli så skönt när skolan slutar om 17 dagar. Sen är det också exakt en månad kvar till Turkiet idag:D älskaaa!! Nu ska jag äta iallafall så vi hörs;)<3


Morsdag

Idag var det morsdag ja. Var fortfarande ganska trött från i fredags så sov lite för länge för att kunna väcka mammi med frukost på sängen och så, men hon fick iallafall paket så jag hoppas att hon blev nöjd;). Dagen har för övrigt varit helt underbar. Direkt efter frukosten la jag mig ute i solen och pluggade en stund. Sen runt 2 kom mormor och morfar hit + jolles nya kille Robin. Mormor och morfar hade tagit med sig lite grillspett och potatissallad så pappa startade grillen och någon timme senare åt vi. Jolle och mamma gjorde sedan efterrätt som bestod av lite exotiska frukter, vaniljglass och någon choklad dipp. Jätte gott var det.
Sedan vid 5 tiden började jolle färga mormors ögonbryn och ögonfransar och efter det gjorde hon samma sak på mig. Blev jätte bra tycker jag iallafall. Nu kanske man slipper att tänka på mascaran ett tag... Skönt!:)

Just nu sitter jag iallafall i soffan och väntar på att mamma ska tvätta golvet, så att jag sedan kan träna en stund. Efter det blir det duschen och förmodligen tv en stund beroende på hur mycket klockan blir.
Grattis på morsdag mamma, om det nu är så man säger^^ <3


Ej planerat

Ja vad ska man säga... Haha gårdagen blev inte riktigt som planerat. Efter skolan drog jag och Matte med Lisa hem och som standard skulle vi ha mys kväll med taco, film, prat mm. Men det slutade inte riktigt så. När vi kom hem till Lisa bestämde vi med Victor, Ludde, Marcus och Hampus att vi skulle träffas på Rydets fotbollsplan en stund men innan vi ens kom iväg en meter hade dom redan kommit till Lisa. Vi drog ner till havet en stund och sen gick vi hem till Lisa igen. Vi började kolla på en film men sen blev alla plötsligt jätte hungriga och eftersom kvällen inte var planerad att dom skulle komma hade vi inte mat till alla så det blev att beställa pizza istället. Kvällen slutade sedan med att jag fick sova på golvet xD. Marcus stack hem när vi åt men resten sov över. killarna skulle iallafall sova ute i vardagsrummet och jag, Lisa och Matte i Lisas säng. Men Victor och Ludde vägrade att flytta sig från Lisas säng så det slutade med att Hampus och Matte som hade kollar på film medan vi andra pratade sov i vardagsrummet, och Lisa, Victor och Ludde sov  i Lisas säng medan jag blev nerskickad på golvet i Lisas rum. xD Tack för en underbar kväll iallafall.<3
 
Lördag
Även denna dag blev lyckad. Killarna drog hem strax efter vi hade ätit frukost och vid 2 skulle Lisa och Matte egentligen till konfirmations träff, men istället hängde jag med dom och så drog vi ner till stora enen. Vi satt där på bryggan en stund och pratade och sedan drog vi upp mot Majgården och tog bussen hem. 
 
Just nu sitter jag iallafall ute på våran altan och njuter av solen och en cola. Blir nog en lugn kväll eftersom det blev sent igår. Ha det gött;)
 
Lite blandat från dagarna
 
 
 
 
 

Opps!

Hehe ja... Vet inte riktigt vad som hände med "det får bli en bättre förklaring av dagen imorgon".. Igår skrev jag inget överhuvudtaget. Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde men tydligen måste jag varit upptagen xD.
I måndags så var jag iallafall på uppkörning, kvart över 7 på morgonen......-.-' fick gå upp 5:45! Hemsk var det xD haha men jag överlevde iallafall. Det gick mycket bättre än jag hade förväntat mig. Själva körningen är riktigt lätt, mitt ända problem är egentligen att man ska veta när man har väjningsplikt och när tex högerregeln gäller. Men men det är bara att plugga på teorin så kommer det säkert gå bra. Hoppas jag.

Detta var typ vad jag fick göra
• köra i gångfart och hålla balansen
• svänga skarpa svängar
• köra fort och tvärbromsa vid en handske som låg på marken
• och sen fick jag köra ganska mycket fram och tillbaka på 30 och 40 vägar och även in i vissa bostadsområden. Ibland stannade vi och då skulle jag säga vad jag hade lagt märke till på vägen vi körde på. Lite svårt men det gick helt okej.

På måndag ska jag iallafall köra en gång till och då kommer vi köra lite mer bland trafiken och även på landsvägar så vi får se hur det går då. Detta är även det sista jag gör för sen är det bara provet kvar. Yey! <3

För övrigt så är det inte speciellt långt kvar tills jag fyller år;)

MC kläderna jag hade på körningen och dagens lilla mellanmål.


Hej och hejda

Hej hej. Får bli ett riktigt snabbinlägg eftersom min mobil snart dör.
Tror inte att jag bloggade något igår men det var en sån sjukt tråkig dag så tänkte inte ens på vad jag gjorde:/ hade iallafall bara massa plugg hela dagen.. Men men nu måste jag dra. Det får bli en bättre förklaring av denna dag imorgon;)


And the winner is....

En 14 plats var väl inte riktigt vad jag trodde men stort grattis till Danmark iallafall!!!! Har ju faktiskt lite danskt i mig så man kan väl säga att vi delvis vann ändå;)


ESC

Ja vad ska man säga, Sverige är Sverige och ibland förstår man sig ärligt talat inte på vädret här. Ena sekunden strålande sol, andra sekunden spöregn. Och sen självklart strålande sol med spöregn...
Men det har ändå varit varmt hela dagen så man ska inte klaga. Tog för övrigt mitt första dopp i en pool idag. Jag och pappa drog upp till Anders och Marris där jag och Lukas badade en stund. Helt okej faktiskt;) tror att det var runt 24 grader.
Vi stannade iallafall kvar där och åt middag och just nu sitter vi och kollar på finalen av ESC ( Eurovision Song Contest ) Har faktiskt ingen aning vem jag vill ska vinna men jag tror faktiskt att Sverige iallafall hamnar bland topp 5, hoppas hoppas;)

Måste bara tilläga hur sjuuukt bra Loreen är som gör ett helt underbart mellan spel. Sveriges grymma vinnare från förra året<3 Hur kan man sjunga så bra?!!


Love it

Klockan är 12 och det är fortfarande varmt ute! Härligt<3


Så underbart

Måste bara säga att jag hade heeeelt fel om vädret imorse. Trodde att det skulle bli kallt eftersom det var helt molnigt när jag gick upp, men när jag väl bestämt mig för att gå ut märkte jag att det var iallafall över 25 grader. Och det tog heller inte lång tid tills solen stack fram. Vet inte om det räknas som sommar än men idag skulle jag absolut vilja säga att det har varit en sommar dag. Har i stort sett varit ute hela dagen. Vi åt till och med ute eftersom det fortfarande var eller är varmt så varför inte. Anders och Marris kom även hit och åt med oss så det blev extra mys.

Vet inte vad jag skall göra nu men det händer nog inte så jätte mycket mer ikväll iallafall. Imorgon är dock en ny dag för nya planer så får se vad som händer då;)

Från min instagram idag.
Jag och kissemissen<3


Studiedag

Alltid lika skönt med en studiedag då och då. Gick väl upp för runt en halvtimme sen och har precis ätit klart min frukost. Vädret verkar inte leverera lika bra idag som igår men jag får se om solen vill sticka fram om en stund så jag kan fortsätta jobba på min bränna. Glömde föresten att lägga upp bättre bild från gårdagens outfit igår så här kommer det en.





Inte helt fel

Ligger just nu ute och solar. Kom hem runt 3 och har varit ute sen dess<3 love life!


Långklänning

Idag skall det ju bli otroligt varm (för att vara Sverige) så då passar jag på med att ha långklänning <3

Lånade klänningen från min älskade syster! Och den kommer från Ginatricot.

Bättre bilder kanske kommer senare men får se om jag hinner;) ha en bra dag iallafall, puss <3


Så underbart

Äntligen!!! Idag kom äntligen den värmen man så länge längtat efter. Var runt 18 grader idag och det kändes verkligen som sommar. Men det blir bara bättre för imorgon ska det bli upp mot 22 grader <3.
Har iallafall varit en as go dag. Började dagen med körträning, fast idag var det bara repliker, dans steg och rekvisita som skulle fixas. Det var därför inga 6:or eller 7:or där så det blev inte så mycket kör sjungande. Efter det hade vi iallafall matte, lunch, svenska och sist NO. På onsdagar har vi halvklass på sista lektionen som är musik så översta halvan från klasslistan (där bl.a. Jag matte och Lisa ingår) slutar vid halv 2. Eftersom bussen kommer vid 3 brukar vi därför få vänta jätte länge på bussen. Men idag gjorde det ingenting. Det var helt tomt uppe på fotbollsplanen så vi gick först till cafeteria och köpte lite "fika", och sedan gick vi upp och satte oss på fotbollsplanen. Härligt härligt;)

En dålig toa bild på mig idag + en bild från min instagram


Yey

Hej hej trodde att dagen skulle bli jätte jobbig idag eftersom jag var tvungen att åka till skolan vid 8 när jag egentligen börjar vid 9. Vi hade kör övning och jag behövde verkligen vara med för vi har uppvisning på tisdag så det är inte många träningar kvar. Men det var inte så jobbigt som jag trodde. Kören är väl typ den ända lektionen där man har kul så det var ändå skönt att börja dagen bra;).

Tänkte egentligen bara checka in och visa hur duktig jag är. Är inte helt nere än men jag började töja idag. Gick i gymnastik för flera år sedan och det var väl typ senast jag gick ner helt iallafall xD. Jätte mobbad bild men men


Paus

Hej hej, nu är jag tillbaka igen. Tog e liten paus från bloggandet i helgen, eller ja från i torsdags eftersom vi har varit lediga sen dess. Har iallafall haft det jätte bra. Kändes nästan som sommarlovet hade börjat fast näe... Nu är det back to school igen. Som tur så är det en ganska lugn vecka för vi har studiedag på fredag xD. Har varit många lediga dagar nu men jag klagar inte. Men men, ska äta nu så vi hörs;)


Underbara sol

 
Gud vilket underbart väder det har varit idag. Runt 20 grader i solen. Förra veckan var det också ganska varmt men då blåste det så mycket så det blev kallt ändå. Idag har det nästan varit helt vindstilla och dom få vindpustarna som kommit har varit varma. Tyvärr så skall vädret inte hålla i sig. Det blir tydligen regn imorgon igen:( Men man kan ju alltid hoppas att väder appen har fel för det är ju inget ovanligt.
Men men nu ska jag inte snacka mer om vädret. Skolan var helt okej idag. Inte allt för jobbiga lektioner så det var ju skönt. På idrotten hade vi uppsamling på bl.a. höjd hopp och vårjoggen, men för dom som var klara med allt (typ jag) blev det valfritt bollspel ute eller gymet. 
 
För övrigt så har jag solat sen jag kom hem (vid 3 ungefär) så får hoppas att jag blir lite brunare imorgon:)
 
 

Lördag och söndag

Hej hej. Igår fyllde mormor år så det blev till att dra hem till henne och morfar och käka lite gottigt och så. Fast först åkte vi in till bl.a. plantagen och köpte lite blommor, kryddor och grönsaker som vi skulle plantera/så. 
Kommer inte ihåg hur mycket klockan var när vi åkte hem men vi var inte borta så jätte länge. 
När vi kom hem började pappa och jolle med maten och jag vet inte varför, men jag fick för mig att jag skulle måla lite:S. Kvällen blev ganska lugn iallafall. Blev lite ben&jerry mys och OC så det var inte helt fel.
 
 
 
Idag har jag varit ovanligt duktig. Vet inte vad som hände med mig men jag har varit ute hela dagen och hjälpt mamma och pappa i trädgården:O. Något stämmer inte... 
Haha jag kommer ha sån himla träningsvärk imorgon. Trodde inte detta men det är faktiskt extremt jobbigt att trädgårdsarbeta, och det är bra träning också för man använder massa muskler när man gräver och så. 
 
Ja detta är väl som sagt det ända jag gjort idag. Haha eller inte..
Jag har gjort lite små saker emellan men nästan hela dagen. 
Nu har jag iallafall precis duschat och guud vad skönt det var. Känns alltid så skönt att duscha när man är extra smutsig eller så. 
Imorgon är det iallafall skola igen så ska snart gå och lägga mig. Hoppas att denna veckan blir lugn. Orkar inte med massa prov och så:(... Godnatt vi hörs <3

Friday

Fredag igen ja. As gött;) Orkar inte göra något långt inlägg om hela dagen för det har inte hänt så himla mycket. Inte mer en vanligt iallafall. Kom dock precis hem från mitt utvecklingssamtal som faktiskt gick bra. Inga större problem med mig. Jag behöver bara lov ett tag. Det har varit väldigt stressigt hela 8:an i stort sätt.

Såhär har jag sett ut idag
jeans från Lindex // top med fransar från F.A.V // ringar från bl.a. Bik Bok // örhängen från Bik Bok


Dagen

Hej hej, har varit en rätt så chill dag idag. Inga prov men dock hade jag några läxor som jag inte visste om. Gick ganska bra ändå tror jag.
Efter skolan hängde matte och Lisa med hem en stund. Vi skulle egentligen plugga lite till no:n som vi har imorgon men blev inte riktigt så. Efter att dom hade dratt hem kollade jag iallafall klart på filmen Mean Girls som vi precis hann och sätta på när dom skulle åka. Efter filmen försökte jag plugga lite, men kom på att jag inte hade min biologi bok så det var rätt så kört. Nu har Lisa iallafall skickat bilder på sidorna så jag ska göra ett nytt försök;)

För övrigt så är det fredag imon igen. Känns som att det precis var det men det var nog Valborg som ställde till allt. Fast jag klagar som sagt inte. Ju fler lediga dagar ju gladare blir jag;) <3 vi hörs

Bara en liten random bild på en snygg väska jag hittade på we heart it;)


Valborg + 1 maj

Igår var det Valborg, eller festens dag kanske man ska säga. Dom flesta var förmodligen ute och festa iallafall. Vet inte riktigt varför det har blivit så stort att göra det just denna dag men från början var Valborg ett firande till att våren officiellt börjar. Finns säkert fortfarande folk som firar att våren är här men dom flesta festar nog mer för skojskull. 
Jag drog mig iallafall från mängden och var hemma istället. När pappa kom hem började han elda i vår badtunna så när klockan var runt 11 gick vi ut och satte oss. Var riktigt skönt så vi gick inte in förrän halv 3.^^ När jag kom in satte jag mig iallafall vid tv:n en stund så vid 4/halv 5 gick jag och la mig.
 
 
Sov till 11 idag men det var det värt. Har sovit dåligt i stort sett hela veckan och sen var jag som sagt uppe sent igår. 
Vid 13:40 åkte iallafall jag, matte och Lisa in till Kba. Först gick vi till Tullen och åt lite gott. Var sjukt bra väder idag så det var hur mysigt som helst på uteserveringen. Vi satt där ett bra tag och pratade men sedan drog vi vidare till kungsmässan. Vi gick mest runt och kollade lite men jag köpte iallafall några nya smycken. 
Strax innan vi drog hem gick vi och satte oss på espressohouse och tog en liten fika och sen vid 18:45 kom bussen.
 
 
 
 
 
Sen jag kom hem har jag hunnit med att göra läxa, träna och nu ska jag hoppa in i duschen. Känns konstigt att man har varit ledig i en dag och sen ska man tillbaka till skolan men jag klagar inte på att få vara ledig^^ <3 ps sista bilden snodde jag från Lisas instagram

RSS 2.0