Kissemisse

Jag och min kissemisse idag <3


Take care

Kände för att ha en liten take care dag idag och helt enkelt ta hand om mig själv^^ Riktigt skönt faktiskt. Ibland behöver man få ta det lugnt och ta hand lite om sig själv genom att använda lite skrubbar, masker och sånt. Skrubben och body buttern som jag använder kommer från märket Gunry och innehåller Aloe Vera och Chamomile. Jag använder dessa eftersom Aloe Vera är väldigt bra för huden och man känner sig riktigt fräsch efteråt, lukten är dessutom också super fräsch^^. Om man tex går in på Body Shop finns det massa olika lukter på produkterna som jordgubb, choklad eller vanilj men själv tycker jag om att använda mer naturliga produkter. Ansiktsmasken jag använde var en blemish mud lermask från Montagne Jeunesse. Jag använder ofta deras masker eftersom jag upplever dom bra. Huden känns fräsch och len efteråt och dom är både lätta att applicera och ta bort. masken jag använde nu innehöll även denna Aloe Vera. Ni kan läsa mer om deras produkter här på http://www.montagnejeunesse.com/

Nu ska jag fortsätta min lilla take care dag så vi hörs <3


Påsklov

Hej hej, har varit hemma idag och sovit nästan hela dagen. Behövde verkligen det kände jag. Så typiskt att man ska bli sjuk vid alla speciella tillfällen. Jag lyckas seriöst alltid att bli sjuk när det är något speciellt. Födelsedag, jul, nyår och nu påsk. Aja så som det känns nu så börjar jag bli bättre så har jag tur hinner jag kanske bli bra till på lördag (påskafton)

Hatar verkligen att vara sjuk. Allt blir så jobbigt och tråkigt. Man har ingen ork till något och kan inte göra något kul. Idag har jag som sagt varit hemma och sovit nästan hela dagen och varje gång jag har klickat upp Instagram har det kommit en bild med texten: PÅSKLOV!!! Eller nåt liknande. Nu ska jag iallafall kolla på det senaste Walking Dead avsnittet så hej så länge;)

Idag delar jag med mig lite av min roliga humor^^


Welcome baby boy

Har glömt att säga detta så jag gör det nu. Ville bara säga grattis till min Kusin Mikael och hans tjej Rebecka som den 24/3-2013 klockan 04:30 födde en liten pojke. Hans namn är Charlie och jag har ännu inte träffat honom men längtar till att få göra det. Stort grattis till fina er!:')<3


Me today


Sjukling

Godmorgon. Idag mår jag väl ungefär som igår så jag är inte jätte sjuk. Dock är det väldigt irriterande för min röst är helt fuckad xD. Igår kväll kunde jag nästan inte prata över huvud taget men nu låter jag bara som en gammal tant;) Får försöka stå ut dom här sista dagarna. Imorgon har jag som sagt teknik prov men sen är det inget mer denna veckan hoppas jag^^

Jag idag
Tröja från mammas garderob ^^ // jeans från Ginatricot // ringar från Mochi & Ullared // super gulligt iPhone skal från Ullared

Hade problem med att ladda upp en bild så det kommer kanske senare idag + att inlägget skulle komma upp för länge sen


Peppa peppa

Godmorgon:) igår blev en lugn dag och det är jag glad över. Redan i fredags kväll började jag känna att det gjorde ont i min hals och i lördags blev det värre. Jag har ändå klarat mig sen förra sommarlovet och inte blivit sjuk nån gång där emellan så det är jag glad över. Liksom lite mer än ett halvår det är ju helt sjukt:) det var väl på tiden att man blev lite dålig nu då antar jag:( Aja får väl hoppas att det går över nu under veckan för jag vill inte vara dålig på påsk så peppa peppa.

För övrigt så har det varit en bra helg och nu blir det back to school again ingen mer prao på ett tag;)

Denna veckan blir rätt skön eftersom det bara är 4 dagar. På fredag är det långfredag och då är vi lediga. Det ändå negativa med denna veckan än så länge är att vi på onsdag har teknik prov och det är slutbetyg så därmed väääldigt viktigt!:/ ha en trevlig måndag iallafall^^


Japanese makeup

Makeup by my sister: Jolina Arvidsson <3
 
 
 
 
 
 
 
 

On the road again

Hej hej hade dålig teckning nere i Ullared så sket i att blogga, men nu är vi på väg hem igen. Det blev nästan exakt 5 timmar som vi var där och ja priset ska vi inte ens tala om😬. Haha näe det blev inte så farligt. Det är ju som tur så billigt där för jämför man med hur mycket man hade fått för dom pengarna någon annan stans så är det väl ungefär dubbelt så mycket:).

Nu är vi som sagt på väg hem. Eller ja, på väg hem till mormor och morfar för vi ska nämligen äta där, myspys. Ha iallafall en bra lördags kväll❤


ULLARED

Igår kväll blev jag sminkad av min syster och det blev japanskt tema. Hann inte att ladda upp bilderna från kameran men det kommer bättre bilder antingen ikväll eller imorgon.

Just nu sitter jag iallafall i bilen på väg till Ullared!! Vi ska till Gekås och shoppa lite^^. Äntligen!! Har väntat i en nästan en månad på att få åka dit❤. Hoppas iallafall att jag hittar många bra saker. Kan göra ett inlägg när vi kommer fram så hej sålänge;)

En bild från igår (Japan sminkning) och en bild på mitt hår idag. Lyckades verkligen få det helt rakt och så ser man även den nya färgen väldigt tydligt:)


Freeedag

Förlåt jag glömde helt bort bloggen igår. Var så himla trött och orkade inte med något. Skulle egentligen tränat men hade verkligen ingen ork över huvud taget. Igår var för övrigt en mysig och bra dag. Soheila bjöd på tai mat till lunch och vi satt och pratade länge. När hon inte hade någon kund förstås;)

Idag är det freeedag och jag är jätte glad. Solen fick för sig att sticka fram och det blev även lite varmare ute. Det blåser fortfarande ute och vindarna är riktigt kalla men när det inte blåser är det skönt:)

Måste bara få säga det att jag trivs jätte bra i min nya hårfärg. Det var på tiden att färga bort min fula utväxt så jag är väldigt tacksam^^ Hej så länge.


Happy

Haha denna dagen slår alla:D Fick både gratis klippning, slingor och styling av soheila (min prao chef) idag. Blir inget långt inlägg nu för ska snart dra på dans så pöss hej;)


Konstigt:S

Är nästan helt säker på att jag postade inlägget dag 2 igår men tydligen inte. Det skulle iallafall postats igår så det blev lite fel.

Idag fick jag iallafall skjuts av mammi till "jobbet" men kom för tidigt igen så sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 10

Detta har jag på mig idag
gröna jeans från lindex (bor typ i dom) // top och skärp från CC // inga ringar:O // och sen har jag även gjort en gullig liten fläta i håret^^

La märke till att jag ser riktigt uttråkad ut på denna bilden men hann inte ta någon bättre så nu blev det såhär xD

 


Dag 2

Idag var faktiskt roligare än igår. Lite segt på morgonen men fram mot eftermiddagen kom det en till tjej som heter Sara och som har jobbat här ett tag, hon ska dock sluta den 1 april. Måste säga att jag är sjukt avundsjuk på Saras kimono. Tycker att den är riktigt snygg och älskar att dödskalle märket är gjort av små guldiga dödskallar^^ vet inte om jag sagt det men jag ääälskar guld<3

En bild från idag + närbild på kimonon
(Kimonon finns att köpa på bl.a Fiorucci)


Buss

Sitter just nu och väntar på bussen. Börjar klockan 11 idag så jag måste ta kommunala bussen. Ganska skönt ändå för då fick jag ju iallafall utnyttja mon sovmorgon. Idag hoppas jag att det blir lite roligare men jag vet att det egentligen inte finns så mycket att göra på en frisörsalong för det är ju klart att jag inte får klippa någon xD. Aja bussen kommer nog snart så nu kan jag inte skriva mer;)

Ps. Känner mig ensam:/


First day

Hej hej, slutar klockan 6 så det är ett tag kvar. Eftersom det är första dagen idag har jag inte fått göra så jätte mycket. Har fått riva av lite folie bitar till slingor än så länge men får väl se om det blir något mer att göra. Imon kommer det nog bli mer jobb iallfall;) ska snart äta lite lunch så vi hörs;)


Tur i oturen

Godmorgon! Nu ska man jobba i en vecka då;) Första dagen idag och jag har redan tabbat mig. Haha det var inget stort men jag börjar inte förrän om en halvtimme. Fick ta 9 bussen till skolan och sen gå till prao platsen men tyvärr tog det inte lika lång tid dit som jag trodde så nu sitter jag i en busskur och väntar. Aja bättre det än att komma försent kan man väl tänka;) och det var väldigt bra att jag hittade busskuren för shit vad det blåser ute:O


PRAO

Imon börjar min prao vecka. Tror inte att jag skrev det men fick iallafall prao plats på en frisörsalong tillslut. Vet inte om det kommer bli kul eller så för det finns nog inte så mycket att göra, kanske får soppa hår? xD. Sen är jag själv och känner ingen där så får väl se hur kul det blir;) ska iallafall bli skönt att slippa skolan en vecka och sen är det ju påsk och påsklov;).

Bild från förra sommaren:)
(Tycker jag ser sjukt liten ut för att vara i sommras:s?)


Photoshoot 16 Mars 2013

Bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Hej och godmorgon. Igår blev en lyckad dag. Åkte ner till havet med min syster och hennes kille och tog lite fina kort. Som jag skrev igår så får man ju passa på när det är sol ute för som jag även skrev skulle det börja snöa i veckan igen men det startade redan igår kväll:( så nu är det helt vitt ute igen:'(.

Ska lägga upp några bilder från igår senare men en liten sneakpeak på resultatet kan ni se på min nya header;)


Rensat

Har precis städat och rensat ur min garderob. Blev inte så mycket att slänga för en del av kläderna på bilden är även min systers, så det var ju skönt. Känns alltid lika tråkigt att slänga bort kläder men ska snart åka till Ullared så jag hoppas att jag kan hitta några nya snyggare saker att fylla på garderoben med.

Hade tänkt att gå ut och fota lite senare om min syster har tid. Det är lite sol ute idag igen så man får ju passa på^^ hörde nämligen att det skulle snöa ännu mer nu i veckan men det hoppas jag verkligen inte på:( det är ju snart påsk och då kan det inte vara snö ute.


Vackraste

Åååå vad jag är avundsjuk..... Mina vänner är så otroligt fina så det är inte sant. 
Idag följde Lisa och Matilda med hem efter skolan;) När vi kom hem åt vi och pratade lite men sen gick vi ut och tog  kort när det ändå var sol ute och resultatet blev jätte bra. Tog även ett antal oseriösa kort men dom lägger jag inte upp här för då är jag död..^^
 
 
 
 

Fredag!

Godmorgon, fredag igen och det betyder att jag måste vänta på skolan 1 och 1/2 timme innan vi börjar:/ tagar även historia prov första lektionen..... Jippi:( men annars är jag glad, det är ju fredag så man får ju inte sura;) pöss hej sålänge


Torsdag

Måste verkligen hålla koll på tiden bättre på morgonen. Idag fick jag springa ner till bussen igen men fet var som tur inte lika bråttom som igår. jag kollade på klockan så var det ungefär en kvart kvar. Sen nästa gång jag kollade på klockan hade det gått 20 min. Tiden går för fort ibland.

Måste bara lägga upp dessa bilderna för jag tyckte att dom var riktigt balla, har alltid trott att jag har varit lite dum. xD


Standard inlägg

Hej gissa vad jag gör?... Pluggar! Känns som att det är det ända jag gör just nu:/ har spanska glosor till imon så dom måste jag göra, sen är det so prov och en 2 sidors uppsats om USA i engelskan till på fredag så jag har lite att göra.

Idag ska jag egentligen på dans men känns nog bättre att hoppa den när det är så mycket att göra men jag får se hur jag gör med det. Nu ska jag iallafall fortsätta med engelskan så see yah;)


Vad hände?

Gick upp 6:15 idag, kollar ut genom fönstret och vad ser jag. SNÖ!! Vad hände med våren?:(

Iallafall. Var sjukt nära på att missa bussen imorse men jag hann med den precis, tuuur:) Är i skolan nu och har precis haft min första lektion som var kör.;) skönt att bara få sjunga av sig lite ibland och slippa allt tänkande. Tyvärr så är andra lektionen matte:(

Ska gå in nu så kan inte skriva mer men pöss hej;)


Pluggar som vanligt

Hatar verkligen alla dessa prov!!! Nu på fredag har vi historia prov om den industriella revolutionen-.-' jippi..... Kan inte sommaren bara skynda sig lite tack:') idag har det varit skit väder igen. Jag som iallafall trodde att våren var här men nejdå, då ska det förstås börja snöa lite igen:(

Idag har det inte hänt så mycket i skolan. Hade styrketest på idrotten och det gick väl ganska bra. Sen har vi inte gjort något speciellt kul.. När jag kom hem började jag nästan direkt plugga och har gjort det sen dess. Eller ja inte hela tiden, har ju ätit och så också;)

Nu tänkte jag iallafall ta mig ett litet träningspass och sen får jag se vad jag hittar på. Ska självklart duscha och sen efter det kanske jag tänkte kolla på Top Model Sverige. Missade nämligen dom två senaste avsnitten;)


Mondaayy

Hej hej nu är det måndag igen men jag är glad ändå. Har skrattat jätte mycket idag och haft en riktigt bra dag i skolan faktiskt, ovanligt men ibland händer det;) tänkte egentligen göra ett lite längre inlägg om några minnen från förra sommaren men får se om jag hinner med det idag. Annars kommer det någon annan dag denna veckan hoppas jag iallafall.

Vädret har varit lite sådär idag. Imorse var det runt 12- ute så jag tog på mig lite varmare kläder. Tur det säger jag nu för det var jätte kallt ute i vinden men inomhus stekte solen dock så thumbs up for that;)

Jeans från Ginatricot // nitskärp från CC // hoddie från något som heter N.E.W tror jag // ringar från Ginatricot


Nyttigt och super gott

Det blev som sagt en riktig slappar dag idag men det förtjänar man ibland också;) myser iallafall till det med lite god fruktsallad till kvällsmat idag, mums!!:)


Gårdagens

Igår sov becka här och vi hade jätte mysigt. Kollade bl.a på melodifestival finalen och stort grattis till Robin måste jag säga. Hejade på honom sen första gången jag hörde låten så det var bra att han vann. Vet dock inte om låten har så jätte stor chans att vinna hela Eurovision men man får ju alltid hoppas;) förutom det så pratade vi väl mest, och tog även lite oseriösa kort xD

Idag gick vi upp 8:45 och åt frukost. Efter det gick vi och la oss i sängen igen och spelade lite på våra mobilen och pratade. Den här dagen börjar segt och kommer nog fortsätta så. Blir en riktig slappis dag idag;)

En liten bildbomb från igår xD finns ännu mer men orkar inte lägga upp alla;)


Oft

Svarta jeans från Gina Tricot // vit top från jag vet inte vad // poncho från Ester Elenora // skärp från Ullared // lite blandade smycken från bl.a Guldfynd


Lördag

Hej, hej än så länge har denna dagen varit skit. Haft as tråkigt och är bara allmänt irriterad på allt och alla:/ förhoppningsvis blir det bättre. Vid 4 ska Becka höra av sig och så kanske vi ska träffas, sen får jag se vad som händer:) hej så länge<3

Haha tyckte att detta var lite kul;)


Mina fina<3

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu och hann heller inte ta några outfit bilder idag så istället lägger jag upp lite bilder på mina finaste vänner. Dom betyder så sjukt mycket för mig och jag vill verkligen tacka dom för att dom finns där för mig.<3

Idag har jag iallafall haft på mig mina vanliga gröna jeans från Lindex // svart tröja från Saint Tropez som jag la upp en bild på förut idag. Stjärn-nitarna har jag själv satt på och ni kan hitta dom på tex www.bluefox.nu // armband från lite blandade ställen // ringar från Mochi och Raglady


Sneak peak på dagens outfit


Dålig uppdatering

hej, jätte dålig uppdatering idag jag vet. Men har iallafall varit en super härlig dag idag. Solen har för första gången på länge värmt och man kunde även vara ute utan jacka och inte frysa överhuvudtaget, riktigt skönt. 
 
Idag har inte hänt speciellt mycket det har varit helt vanliga lektioner i skolan. Engelska, No, språk, matte och idrott. Kom hem vid halv 4 ungefär och då gick jag ut en stund och njöt av solen, haha tog även lite kort så det var väl den största anledningen. Efter det gjorde jag lite saker angående skolan på datan och nu kollar jag på tv. Imon är det ju fredag och än sålänge har jag inte bestämt vad som kommer hända men det får vi väl se då. Hare gött iallafall nu skall jag kolla klart på ett program och sen är förmodligen maten klar:) pöss:*
 
 
 
 
Jeans från Ullared // stickad tröja från H&M //  nit skärp från CC // halsband från Gina Tricot //
Inga ringar på mig idag:O första gången på väldigt länge, haha xD

Åååå vad jag saknar sommaren! D':

Herregud vad jag saknar sommaren just nu, det är helt sjukt:(. Idag har vi haft friluftsdag och för er som inte vet innebär det att man får välja en "sport" man vill göra, tex åka skridskor, bowla eller fäktas. Jag, Matte (Matilda) och Lisa hade iallafall valt beach volleyboll:). Vi började klockan 12:15 så vi fick sovmorgon men jag hade faktiskt föredragit att börja tidigare så man också hade slutat tidigare. Men men, det var iallafall riktigt kul och mysigt synd bara att vi inte fick vara där längre för tiden går väldigt fort när man har kul och vi var väl där ungefär 2 timmar. Det bästa av allt måste jag nog faktiskt säga att det var sanden, har verkligen saknat sommaren sjukt länge nu och bara av att se sanden får en att sakna den ännu mer:(

SUMMER I MISS YOU!


My sleepy baby


Back to school

Japp, då blir det tillbaks till skolan igen då. Första lektionen matte prov och sen bara allmänt tråkiga lektioner. Tisdagar suger... Aja får la försöka se det från den ljusa sidan, det är ganska varmt ute och förhoppningsvis blir det ännu varmare senare idag, hoppas hoppas:).


Yesterdays

 
 
 
 
Jeans från Gina Tricot // top från eve-clothing // boots från Din sko // ring från Raglady
 

VÅR

Gud vad glad jag är idag :D Sooool ute. äntligen lite vårkänsla. Hoppas verkligen att vädret håller i sig nu, ingen mer snö tack.

Sitter just nu i bilen på väg in till Kungsbacka med la familia, ska bl.a. handla mat och sen kanske vi även åker till kungsmässan en stund om jag har tur, skulle verkligen vilja hitta en ny skinnjacka nu när våren kommer och det börjar bli för varmt med vinterjackan. Det brukar ofta ta lång tid när vi handlar men om vi nu inte är borta hela dagen så hade jag tänkt att jag skulle träffa Beckis sen. Hon har även bestämt att hon ska sova hos mig inatt men får se hur det blir med det, kanske sover hos henne annars. Imon har vi studiedag igen så jag får sova ut en dag till medans alla andra jobbar/är i skolan, skönt! Vid 4/5 hämtar pappa upp mig så ska vi in till Kungsbacka. Vi ska kolla på prao plats och imon är sista chansen så hoppas verkligen att jag hittar något. Hej så länge;)



Lördags outfit

Hej, har varit väldigt dålig med uppdatering idag men har nämligen haft lite andra saker att tänka på. Var ute och tog lite kort förut idag och sen har jag hållt på med lite olika saker på datorn. Ikväll händer väl inte så jätte mycket vad jag vet nu iallafall. Blir väl lite mys framför tv:n, det är ju andra chansen idag på melodifestivalen så det blir la till att kolla på det och sen kanske det blir några avsnitt av The walking dead:).
 
Såhär har jag sett ut idag iallafall
Bruna skinn byxor från Gina Tricot // Blus från Free|Quent // Skor från Converse // Halsband från OXXO // ringar från Raglady & Mochi
 

Bästa!

Yummy! Nu blir det fredags mys med crème brulé och den grymma serien The walking dead. Vampire diaries ligger fortfarande på första plats men jag har verkligen fastnat för walking dead. Har märkt att jag ofta fastnar för serier och filmer med onaturliga saker som vampyrer, varulvar, zombies och sånt. Såg ju den nya filmen Warm bodies för ett tag sen och den var ju också riktigt bra^^ ha en bra fredags kväll, puss:*


Its friday, friday

Ååå är så trött nu, fick ingen plats på fjordsidan och kollade även på två andra ställen idag och ingen av dom gick heller men det ska nog lösa sig...

Idag är det iallafall fredag som nog alla vet^^ vill iallafall inte sitta och sura på en fredag så jag släpper det för idag:)

Idag har jag på mig
Vita jeans från Dr.denim // top från FAV // kofta från Marvin clothing // mitt favo skärp från CC // löv ring från Gina Tricot // dödskalle ring från Mochi


Segt..

Godmorgon, sitter just nu på skolan och har riktigt tråkigt. Börjar 9:20 idag men bussen går bara vid 7:40 på fredagar så jag blir tvungen att sitta på skolan i en timme ungefär:/ idag är det fredag och jag tänker inte göra ett skit! Haha jo någonting kommer jag ju att göra men vet inte riktigt vad, är så himla trött idag så för väl se om jag orkar med något efter den här dagen. Idag har vi SO, NO, svenska och sist teknik, dom värsta lektionerna samlade på en dag:( slutar iallafall 14:45 och istället för att åka hem måste jag gå upp till fjordsidan (en frisör salong. Och fråga om praktik plats. Har det ganska stressigt nu för pappret för praktik platsen ska in senast på måndag då vi har studiedag så därför måste dom egentligen in nu:/ får verkligen hoppas att jag får en plats där för annars kommer jag få tillbringa hela praktik veckan på skolan:S


RSS 2.0