Moppe kurs 3 + Rich Bitch

Tredje moppe kursen avklarad. Gick mycket bättre idag, jag tror inte att jag skämde ut mig iallafall. Vi fick bl.a. våra inlogg till en hemsida där man kan göra instuderingsuppgifter och lite sånt, men självklart ska mitt inlogg krångla. Fick en läxa till imorgon som jag inte kommer att kunna göra eftersom jag inte kommer in. Ska alltid bli problem för mig:/. 
För övrigt har dagen varit ganska normal, eller vad man ska säga xD. Inget speciellt i skolan. Har inga prov denna veckan så det är ju skönt. Har heller nästan inga läxor och sen är vi lediga på måndag eftersom det är Valborg imorgon. En lugn vecka för en gångs skull. 
 
 
Hittade denna super söta klänningen på bubbleroom från Rich Bitch. Tycker att det är sååå snyggt när det är öppet i ryggen. Denna klänningen skulle vara sjukt snygg till ett par höga klackar nu till sommaren <3

OFT

Godmorgon. Längesen jag gjorde ett morgon inlägg nu. Här kommer iallafall en liten ful outfit bild för idag;)

Vita jeans från Zara // t-shirt från J.Jordans // skärp från Ullared // blandade smycken från bl.a. Ginatricot och Mochi 


Vilodag

Hej hej. Idag har varit en riktig slappar dag. Blev ganska sent igår så sov till 11 imorse. Det skulle bli jätte fint väder idag så jag hade förberett mig för att sola, men nejdå då ska det självklart börja blåsa:( för övrigt har jag kollat på film och bara slappat så det blev en väldigt lugn dag.
Nu ska jag iallafall träna en stund, sen blir det till att duscha och kanske kolla på en till film eller så;) vi hörs<3

En liten random taggnings bild jag hitta på we heart it;) work for it!


<3

Igår:
Igår var det fredag igen. Inte så svårt att missa;) Började 9:10 och hade NO/SO provet första lektionen. Det gick förhoppningsvis ganska bra^^ haha svårt att säga hur det gick nu men det kändes ändå ganska okej så hoppas hoppas. 
Efter det hade vi lunch, svenska och sista lektionen teknik. Fick tillbaka våra teknik prov och jag blev verkligen helt chockad för jag fick ett B. Skit nöjd faktiskt. Hade inte förväntat mig mer än ett E.
Efter skolan följde iallafall Lisa och Matte med hem och sov hos mig. Hade som vanligt skit kul xD Vi åt taco, kollade på film, spelade Mario Cart mm. Runt halv 2 gick vi och la oss, men vi låg och pratade en stund så klockan hann väl bli 2. Blev ganska tidigt eftersom jag hade dansuppvisning idag och skulle upp halv 9. 
 
Idag:
Vi hade ställt klockan för att komma upp i tid och typ 2 minuter efter att klockan hade ringt kom Lisas pappa och hämtade henne. Haha stackarn hann inte ens vakna xD. 
Efter att Lisa hade gått gick iallafall jag och Matte upp. Jag fixade mig lite och sen åt vi frukost. Efter det gick matte hem och då skulle vi ungefär åka. 
När vi kom fram var det först några barn gympa grupper och annat som skulle uppträda så vi fick stå och kolla på. Kan säga att det blev väldigt nervöst att stå där och veta att man snart skulle uppträda för alla människor i publiken. Men nervositeten försvann ändå till mesta del när vi väl hade kommit igång så det gick bra. När vi var klara skulle Jolle stanna kvar men jag, mamma och pappa åkte in till kungsmässan. Köpte ett par skit sköna vita jeans från Zara och ett nytt puder från Fit Me. Efter det åkte vi hem och pappa fixade lite fika. Det blev Gino fast med mjölkchoklad och bara banan istället. (Gino är frukter gratinerade med vit choklad)
Sjuuuukt gott iallafall<3

 
 
 
Vet ännu inte vad som händer ikväll men vi får se. Nu ska jag iallafall fortsätta njuta av solen och dricka upp min Capri Sonne;) <3
 

En helt vanlig torsdag

Som rubriken säger så har dagen varit som vilken torsdag som helst. Eller ungefär. Började dagen med engelska. Efter det hade vi NO. Vi började med sexualkunskap och detta kanske låter omoget men det var faktiskt första gången sen typ 6:an som NO lektionen var kul xD.
Efter NO hade vi iallafall Spanska. Läxförhöret gick väl sådär. Hade glömt nåt ord och jag vet att jag skrev några på fel plats, men men. Efter Spanskan var det äntligen dags för lunch. Har jätte sen lunch på torsdagar så är alltid vrål hungrig under spanskan. Jag brukar vara smart och ta med mig en frukt eller nåt men inte idag. Efter lunchen hade vi iallafall matte och jag fick typ ont i magen för att jag skrattade så mycket. Kanske inte den seriösaste lektionen direkt men jag fick ändå jobbat en del.^^

Sen jag kom hem har jag bl.a försökt att plugga lite till provet imon, men det är bara så sjukt tråkigt och ointressant att inget fastnar hur mycket jag än försöker. Får helt enkelt göra mitt bästa så får det gå som det går. Jag har skypat lite med Lisa och Matte, jag har ätit middag^^ och jag har tränat. Nu ska jag bara vänta på att min syster ska duscha klart så att jag kan duscha. Sen blir det väl till att mysa lite framför tv:n om jag har tid.

Bild från igår


Plugga plugga och plugga

Ja ni kan ju gissa vad jag gör?-.-' haha pluggar som vanligt. Har spanska till imorgon och prov om växthuseffekten m.m till på fredag. Har iallafall laddat upp med druvor och musik så att jag inte somnar xD.


Moppe kurs 2 + dagen

Hej hopp, glömde helt av bloggen igår. Det var iallafall en hyfsat bra dag. Inget speciellt förutom att jag gick på min andra moppe kurs och typ skämde ut mig totalt-.-' Paulina var inte med igår eftersom hon är i Stockholm just nu och ska kolla på Justin Bieber, måste bara tillägga att jag är fett avundsjuk:( är ingen stor belieber men har faktiskt börjat gilla honom mer och mer <3 Iallafall, eftersom Paulina då inte var med och jag inte känner någon annan där satte jag mig själv längst fram vid ett bord, men efter någon minut kom dock två andra killar och satte sig bredvid mig . Jag hade inte ätit sen skolan eftersom det var bråttom in till Kungsbacka så jag var riktigt hungrig. Min mage började då självklart kurra och det lät inte lite heller-.- jag hoppades att ingen skulle höra mig men det var nog inte svårt att missa för dom som satt bakom och bredvid mig iallafall, så därför har jag väl typ skämt ut mig totalt nu xD. 
 
 
Idag har jag iallafall inte skämt ut mig sååå mycket hoppas jag xD. Har inte varit något speciellt i skolan förutom terräng på tid som vi hade på gympan. Efter skolan följde jag med mamma till tandläkaren, och sen åkte vi in till Kba och mötte upp pappa för att kolla på kakel till vårt badrum. Vi hittade faktiskt några snygga "plattor" eller vad man ska säga, och jag hittade även en äcklig docka som stod och stirrade på mig när jag gick innanför dörren. Haha fick seriöst en hjärtattack! xD. Innan vi åkte hem åkte vi iallafall och handlade lite och sen åkte vi till biltvätten. Det behövdes verkligen för det var fågelskit på ena bildörren.
Nu är jag äntligen hemma och ska snart äta iallafall så det ska bli gött. Tänkte även plugga lite sen eftersom vi har prov på fredag men har egentligen ingen ork alls. Får se hur det blir med det^^ 
 
Bild på den sjukt äckliga dockan!

Dagen (bloggappen dampar som vanligt)

Dagen har varit helt underbar idag igen. Har varit ute och solat i stort sett ända sen jag gick upp. Vid 2 tror jag, kom mormor och morfar hit och vi fikade bl.a. Lite senare började jag göra moppe kurs läxan som är till imon. Det var ungefär 50 sidor man skulle läsa och frågor till det:/ men men, pluggar jag ordentligt och bra nu så kommer det bli lättare att klara provet sen och då kommer jag få mitt körkort snabbare:) fast det hade ju dock varit rätt gött om man bara kunde slippa kursen och få köra direkt istället som man fick förr.
Förutom detta så har Hans varit här (en byggare vi känner). Han skulle mäta och kolla hur mycket det skulle kosta med renoveringen till vårt badrum. annars har det inte hänt så mycket mer.
 
Pappa började precis med maten så ska äta om en stund. Efter det tänkte jag kanske träna lite och duscha och sen avslutar jag väl kvällen med någon film eller så:).
 
Vill ha sommar nu! Två månader kvar tills vi åker till Turkiet:D snart säger jag som bilden.

Summerfeeling

Guud vilken underbar dag<3 solen har varit framme hela dagen och det har varit riktigt varmt ute. Runt 18 grader tror jag.
Gick iallafall upp runt 9 idag och gjorde frukost till la familia. Så duktig som jag är^^. Vid 2 kom tjejerna från dansen hit för lite extra träning. Har uppvisning på lördag så måste sätta dansen nu på onsdag som blir vår sista träning. Vi har iallafall lärt oss hela dansen nu så det är bara att öva och öva tills den sitter. När alla hade stuckit tog jag iallafall på mig en bikini och solade i några timmar. Solen tog väldigt bra idag för jag är helt röd på kinderna xD.
 
Just nu sitter jag iallafall ute i vårt uterum med famijen och pratar lite. Väntar även på att Anders, marris och Jenni ska komma hit. Lukas kunde inte komma för han ska lana med några kompisar. Typiskt alla killar som ska spela hela tiden-.- Ska försöka vara lite social nu men får la se vad jag hittar på sen;)
 
 
Gottade till det med lite chips när solen började gå ner^^ 

Happy

Hej,
Imorse spö regnade det ute. Jag tog därför på mig min tjocka vinterjackan igen. Har ju luva på den så jag kunde skydda mig lite bättre mot regnet än med skinnjackan. Det positiva var att det faktiskt slutade regna fram mot eftermiddagen och blev riktigt soligt och varmt ute igen. För övrigt har dagen varit piss. Bråkade med Lisa och Matte, orkar inte gå in på detaljer. Men nu är jag iallafall super glad. Vi löste det fort som vanligt och dom är bara så jävla underbara! <3


Min älskling

Kom precis hem med den här underbaringen. Segt att jag inte kan köra den än bara:(


Moppe kurs

Idag har det varit en bra dag. Inga jobbiga lektioner och slöjden var inställd så vi hade 2 timmars håltimma. Efter skolan åkte jag in på min första moppe kurs och det gick jätte bra. Vi fick bl.a våra böcker och jag märkte att det är VÄLDIGT mycket att plugga in:| Aja det är bara till att stå ut. Idag var det den första teori lektionen och sen är det fyra måndagar framöver med teori och sen är det uppkörning och provet kvar. Fast provet får jag ändå inte göra förrän jag fyllt 15. En sak som känns väldigt skönt är iallafall att min kompis Paulina går i samma kurs som mig så jag behöver inte känna mig helt ensam iallafall. Det hade blivit ganska pinsamt annars tror jag^^ För övrigt så ska vi hämta min moppe imorgon så happy girl here^^ lägger förhoppningsvis ut bild på den imorgon. <3


Dagen i text

He hej, tänkte bara göra ett litet kort inlägg om dagen. Åkte somsagt hem till mormor och morfar där vi firade morfar och åt lite tårta och så. Var där till runt halv 6 tror jag. När vi kom hem hjälpte jag syrran att komma på fortsättning till dansen, vi har bara två träningar kvar sen är det uppvisning så vi måste bli klara med den.
 
 
Middagen idag blev lite annorlunda. Eftersom pappa är i Uddevala hjälptes jag, mamma och Jolle åt att göra maten och det fick bli taco. Både enkelt och gott^^ haha det var faktiskt jätte mysigt👌
 
Aja vet inte vad jag ska göra nu men kanske kollar på någon film eller så om en stund så vi hörs. ha en bra fortsatt kväll <3
 
En bild från hemma hos mormor och morfar

Cp mobil

Hej, har tyvärr inte kunnat uppdatera på länge. Eller länge kanske det inte är men sen i Onsdags iallafall tror jag. Min mobil har nämligen fått ett litet ryck och kan inte klicka upp blogg appen. jag har försökt med att stänga av och sätta på mobilen igen och även tagit bort och laddat ner appen igen men inget funkar:/ ska iallafall försöka uppdatera dom missade dagarna så gott jag kan.
 
Torsdag
I torsdags var det en jätte tråkig dag. Sämsta på länge om man säger så. Vi började dagen men engelska glos läxförhör och jag hade knappt ens kollat på glosorna. Efter det hade vi NO prov som gick sådär tror jag. Vissa frågor kändes ganska bra men sen har jag en förmåga att skriva mycket om något men det kan vara helt fel svar så jag får helt enkelt vänta och se hur det gick. Efter NO så hade vi iallafall språk och jag har spanska som nog kan vara ett av det tråkigaste ämnena jag har så det var bara allmänt tråkigt. Sen hade vi lunch och matte. Matte är väl inte heller mitt roligaste ämne direkt. Sen sista lektionen som jag hade hoppats på att få slippa eftersom det spöregnade ute var idrott. Och då skulle vi självklart springa vårjoggen-.-' (en jogg på 6 km ungefär). Men det gick faktiskt bra ändå. Det slutade regna efter några minuter.
Efter det följde iallfall Lisa och Matte med hem och vi kollade bl.a på filmen She's the man. Riktigt bra film asså:)
 
Fredag
Igår var en mycket bättre dag. Orkar inte berätta hela skoldagen eftersom den var som vanligt. Efter skolan drog iallafall jag och Matte in till kungsmässan där vi mötte Lisa som precis varit på moppe kurs. (Min kurs börjar på måndag, happy^^) vi åt bl.a. på donken för alla var jätte hungriga så vi behövde få i oss riktig mat kände vi. Sen köpte Lisa ett par jätte snygga jeans från Ginatricot och jag köpte 3 jätte söta spets trosor även dom från Gina. Sen tog vi bussen hem vid 6:45 och när jag kom hem höll pappa på med maten. Var tyvärr inte jätte hungrig eftersom jag redan ätit men det var riktigt gott iallafall. Kvällen slutade för mig framför filmen Grown ups, men hann inte se klart hela eftersom jag somnade. Var riktigt trött faktiskt. Och mamma och pappas kompisar Anders och Marris (Marriette) min kompis Lukas föräldrar kom hit en stund. 
 
Idag
Har inte så jätte mycket att berätta om idag än men om en halvtimme ungefär drar iallafall jag, mamma och syran hem till mormor och morfar (Pappa är i Uddevalla). Morfar fyller år så vi ska dit på lite kalas en stund. Uppdaterar mer om dagen ikväll tänkte jag om jag kan. Ha en bra dag;) Pöss.
 
Bilder från igår
 
 
 
 
 

Gårdagens

Jeans från Lindex // top från Awear // armband från Bik Bok + dom svarta som jag alltid har på (ingen aning var dom kommer ifrån) // ringar från Bik Bok & Ginatricot // örhängen från Ginatricot // sunnies från H&M


Godmorgon

Idag börjar jag 8 istället för 9 och står just nu och väntar på bussen. Man märker att det är kallare tidigare på morgonen för det känns lite för kallt att bara ha skinnjackan på sig. Men jag får hoppas att det blir varmare senare på dagen. Nu kom bussen så hörs sen

En bild från i måndags


Todays

 
 
 
Jeans och linne från Ginatricot // skärp från CC // solbrillor från H&M // halsband från Ginatricot // ring från Bik Bok 
 
Har slutat att skirva vilka skor jag använder eftersom jag nu till våren och sommaren i stort sett använder samma skor hela tiden. Och dessa skor är mina älskade vita Converse. Dom passar bra till allt och är riktigt bekväma.
 
 

Back to normal

Idag var det tillbaks till skolan igen ja. Kände väl inte riktigt för att komma tillbaka nu när det äntligen blivit så bra väder ute. Vill mycket hellre ligga hemma och sola:(
Dagen har iallafall varit helt okej. Inget speciellt roligt som hände men inget dåligt heller. Det var kul att få träffa alla igen, men riktigt tråkigt att gå på alla lektionerna och få höra om massa prov och läxor som vi har framför oss -.-'
 
såhär har jag sett ut idag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jeans från Lindex // T-shirt från J.Jordan // sjal från Wannabes // skinnjacka från Ullared // örhängen från Guldfynd // ringar från Mochi & Ginatricot // Sunnies från H&M

Ice cream

Firar sista dagen på lovet med lite god glass i den varma solen^^


Bästa

Hade jätte mysigt igår. Efter Cupcakesen pratade vi lääänge och åt massa mer gottigt. Vi gick och la oss ganska tidigt vid 3 något tror jag. Var ganska trötta så det behövde vi.
Idag gick vi väl upp vid 11 ungefär fast jag vaknade lite tidigare men orkade inte gå upp.

Några bilder från gårdagen och en bild på vårat mysiga tea party som vi hade idag xD ^^.


At my homie

Är hos min babe nu. Har än så läge haft det jätte mysigt. Vi åt jätte god mat och efter maten fick vi jätte goda cupcakes som Lisa hade gjort själv. Fattar inte hur hon orkade men sjukt goda var dom iallafall. Ska fortsätta min underbara kväll nu så ha det bra <3


Fredag igen

Nu är det äntligen fredag igen. lite synd dock för det betyder att det snart är skola igen. Skulle egentligen skriva ett inlägg tidigare idag men jag hade av någon anledning loggats ut från bloggen och kom inte ihåg mitt lösenord. Men nu är jag här igen:). Gick upp vid 9 och åt frukost. Efter det tog jag på mig en bikini och gick ut och solade. Min syster gick upp vid halv 12 ungefär och gjorde pannkakor som för mig blev lunch och för henne blev det frukost^^. Sen fortsatte jag att sola lite till. Pressar kanske lite för mycket, eller jag vet inte riktigt. Man vill ju inte bränna sig men man måste ändå passa på när det väl är fint väder för vem vet, nästa vecka kanske det regnar:/.
Vid 5-6 något drar jag till Lisa men uppdaterar mer om det senare;) nu ska jag fortsätta med det jag höll på med.. Sola<3


Bästa på länge

Gud vilken bra dag asså. Gick upp vid 10 ungefär, åt frukost och gick sedan ut för att sola en stund. Vid halv 1 kom mamma hem och då åkte jag, mamma och min syster in till Kba där vi först gick till Bengtssons trafikskola för att boka tid till moppe kurs för mig och bil kurs till min syster. Fick göra ett syn test där och fick veta att jag ser sämre på höger ögat så det var inte så positivt men det var ingen stor skada så jag behöver inte ha glasögon eller linser iallafall:D.
Efter det mötte vi upp mormor och morfar och gick till Tullen 8:2 och åt lunch/fika, mums säger jag bara.
Efter det Åre vi hem och jag satte mig direkt i solen igen och fortsatte att sola. Man måste ju få lite grundfärg nu innan sommaren när man ändå har chansen, Det har faktiskt redan börjat ge resultat:D inte mycket men man kan se det lite på en av bilderna nedanför;).

Nu har jag iallafall precis varit ute och sprungit en stund och sitter och kollar vidare på serien O.C som jag har börjat kolla på. Riktigt bra är det:)

Bilder från idag. Några finns även på min instagram (jasminarvidsson98)


Härlig dag

Har haft en jätte härlig dag idag. Åkte ju som sagt till Kba med Matte för att köpa en present till Lisa. Själv tyckte jag att det blev jätte fina saker så jag hoppas att hon blir glad^^ köpte även ett par nya solglasögon till mig själv bara för att jag kände för det;) Vid 3 ungefär åkte vi hem till mig och slog bl.a in presenterna och gjorde ett litet gulligt kort så och sen vid halv 5 åkte matte hem. Efter det har jag inte gjort så mycket, har typ ätit och kollat på OC och nu kollar jag på Sveriges mästerkock.

Några bilder från idag


Solen

Sitter just nu och väntar på bussen, den kommer typ om vilken sekund som helst så det blir inget långt inlägg. Ville bara säga det att solen lyser idag igen och det är riktigt varmt ute<3. Hej så länge;)


Sol

April är tydligen en bra månad. Våren är äntligen här och solen har varit framme hela veckan, har ju i och för sig bara gått två dagar men men. Synd bara att jag inte har kunnat utnyttja den än:( Mamma fick iallafall lite fart på mig när hon kom hem så jag gick ut en stund och satte mig i solen. Behöver verkligen få lite färg igen. Förra sommaren var jag en pepparkakor och vad är jag nu? Ett spöke:/ Aja det är bara till att pressa nu när solen väl är framme, eller inte. Ska se om jag kan åka och sola solarium några dagar till att börja med, så man får en bra grund färg.

Imon blir det iallafall inget slappande. Drar in till Kungsbacka med Matte vid 11 ungefär. Hon har träning vid 8 och vill inte komma hem för sent. Sen på kvällen kanske jag ska träffa Becka igen om hon nu inte blir magsjuk. Hennes syster har precis varit det och nu är hennes pappa det så ja.

En solig bild från idag


Dagen

Det blev inget köp idag. Vi måste prata med några byggare eller vad man ska säga först så det får bli nån annan dag istället. Jag började ändå känna mig lite sämre idag igen så det var väl lika bra. Får ta det lugnt tills jag känner mig helt okej. Man vill ju inte vara sjuk resten av lovet:(

För övrigt så är det ju första April idag så det är nog många som har blivit lurade. Speciellt min älskade vän Lisa som fyller år idag^^ haha hon har nog fått höra ett antal gånger att hon är ett skämt xD. Stort grattis till henne iallafall för nu är hon 15 den lille skiten, eller liten och liten hon är faktiskt äldre än mig just nu:( Vad jag har fått höra ska hon iallafall ha typ nån tjejmiddag denna veckan så det är också en anledning till att jag inte vill vara sjuk.

Om jag nu inte mår skit hade jag även tänkt att kanske dra in till Kba med Matte på Onsdag för att bl.a köpa något till Lisa och kanske ta en liten fika och så, men vi skall höras av lite mer om det:) detta är allt jag vet än så länge så ha en bra kväll, puss<3

Visa ord:')


Påsken

Oj oj, kom på det att jag inte har bloggat sen i fredags:O får la försöka sammanfatta dessa dagar lite kort

Lördag:
I lördags var det ju påskafton:) dagen började bra, min syster gick upp tidigare än alla andra och bakade bröd och färgade ägg och gjorde en jätte mysig frukost. Sen vid 4-5 tror jag, kom mormor och morfar hit och vi åt påskmat tillsammans, mysigt mysigt. Efter maten träffade jag Becka, vi pratade lite, träffade Emma och Amanda en stund och sen gick vi hem till Becka där vi bl.a åt jättegod tårta som hennes mamma hade bakat:) efter det gick vi hem till mig igen och så sov vi där:)

Söndag:
Igår var en riktig slappar dag, Becka gick hem vid typ 1-2 något för hon skulle vara med några andra tjejer och sova med dom. Själv satt jag och spelade det nya Sims universitetsliv nästan hela dagen och mitt problem är att när jag väl börjar spela Sims kan jag inte sluta så det var dumt av mig^^ men men det var kul iallafall.

Idag:
Dagen har i stort sett precis börjat så jag har ute så mycket att skriva om. Vet ute riktigt vad som händer idag men skulle kanske åka in till stan för vi ska renovera vårt ena badrum och ska därför köpa nya saker till det. Hör av mig senare idag och uppdaterar hur det blev. Puss hej sålänge <3

Några bilder från i lördags.
Dom färgade äggen, en bild på mig, en bild på Becka som ramlade ner i ett dike när vi pratade med Emma och Amanda xD och en bild på Becka och våran goda fruktsallad som vi gjorde 12 på natten^^

https://cdn3.cdnme.se/4074769/7-3/pic_515958b6e087c3046f1af2c0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4074769/7-3/pic_515958dbddf2b37a8861f19c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4074769/7-3/pic_515958e5e087c30408cb0589.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4074769/7-3/pic_515958f5ddf2b37a85f20d39.jpg" class="image">


RSS 2.0