Min dag

Hej hej, idag har det varit en ganska skön dag. Började dagen med engelska prov och det gick faktiskt ganska bra, tror jag^^ det kändes bra iallafall. Efter det hade vi NO, spanska, lunch, matte och sista lektionen var gympa. Har dock riktigt ont i händerna för vi hade redskap och hängde i ringar:/ vädret idag har också varit ovanligt skönt, imorse var det frost överallt men senare på dagen blev det lite sol ute och nu är det faktiskt riktigt skönt:) tumme upp för det!

Idag har jag på mig detta

Jeans från Gina Tricot/ vitt linne från lindex (som dock inte syns)/ vit oversize tröja från Gina Tricot/ ring från Bik Bok/ halsbandet vet jag inte^^


Dagens

Idag har jag gjort lite framsteg med outfit bilderna, dock väldigt suddiga:( men ska försöka bli bättre på det här bloggandet:)

Idag har jag iallafall på mig svarta jeans från Gina Tricot/ linne från Ajlajk/ kofta från Ellos/ smycken från Guldfynd, Bik Bok/ skor från Din sko


Bling bling

Godmorgon, godmorgon idag är det tisdag och en dag närmare fredag^^ haha näe men längtar verkligen till fredag så den här veckan bara kan ta slut. På torsdag har vi nämligen engelska prov och jag har verkligen ingen ork till ett till prov. Har typ haft ett prov i veckan den här terminen, tumme ner för det:(. Förra veckan tex hade vi SO prov och nästa vecka har vi ju såklart matteprov osv... Men jaja nu är det inte jätte långt kvar till sommaren så det är väl bara att stå ut:)

Idag blir det bara en liten bild av min outfit, hinner kanske med att ta bättre bild senare idag men får se.


Igår och idag

Hej och godmorgon

I lördags sov jag ju hos Becka så var hos henne till 2 ungefär igår. När jag kom hem fixade jag mig lite snabbt och sen vid 3 åkte vi till mormor och morfar och åt lite fika osv.. När vi kom hem var klockan typ 6 och jag satte mig direkt vid tv:n, var så sjukt trött. Kollade bl.a på den nya filmen Warm bodies och den var faktiskt riktigt bra, Rekommenderar verkligen den. Trodde från början att det skulle vara en skräck film men sen märkte jag att det var både komedi, kärlek och action i den också så den var faktiskt väldigt bra.

Idag börjar jag vid 09:20 men gick upp vid 06:15 för jag skulle duscha, gjorde sen den dagliga morgon rutinen som jag kallar det och nu ska jag gå till bussen.

Detta har jag på mig idag
Jeans från Gina Tricot/ linne med nitar från sisters point/ smycken från lite olika ställen/ och koftan vet jag faktiskt inte vart den kommer ifrån


Godmorgon

Hej/godmorgon igår kväll gick jag hem till Rebecka och sov där, hade det jätte mysigt för vi brukar träffas 24/7 annars men nu hade vi inte träffats på ganska länge. Vi vaknade typ precis och ska nog äta frukost snart så bloggar mera sen.

En liten bild på Beckis som är så social.
(hon märkte inte att jag tog den... Busigt^^)


Saturday

Gud vad skönt det känns att bli klar med något. Skrev ju en novell igår och den blev klar i tid, tur det. Blev faktiskt ganska bra också så det känns bra. Igår gjorde jag inte så mycket. Skrev klart novellen och senare på kvällen kollade jag på den nya filmen Life of PI. Den var en ganska mysig film men inget man vill kolla på mer än en gång.

Idag har jag städat mitt rum och lite annat tråkigt:/ och just nu gör jag inte så mycket. Slänger iallafall in en liten bild på min gosegris som sov som en sten i min säng inatt:*


Dööö

Har egentligen inte tid att blogga nu men ville ändå uppdatera mig lite, idag gick jag upp 06:15 som vanligt och gjorde den dagliga morgon rutinen (frukost,kläder,smink mm). Började 09:20 men fick ändå ta en buss som går 07:40 eftersom det inte går någon senare..:/ dagen var väl inte så speciell, började dagen med SO och sen hade vi NO, lunch, svenska och sist teknik. Som jag skrev innan har jag egentligen inte tid att blogga nu för jag måste skriva klart en novell till svenskan som ska skickas in senast 24:00 ikväll så det känns väl lite surt för jag har inte ens kommit halvvägs:(.

Slänger iallafall in en liten oft.
Idag har jag på mig
Glittrig tröja från H&M/ jeans från Gina Tricot/ skärp från CC/ smycken från Gina Tricot och Turkiet


Temadag

Hej/godmorgon

Idag tror jag att vi börjar vid 8 men jag har faktiskt ingen aning. Igår hade vi ju studiedag och idag ska vi ha nån så kallad "temadag". Har ingen aning vad vi ska göra men det får jag la se.

Idag har jag på mig jeans från Lindex/ skärp från CC (som man dock inte ser)/ tröja från jag vet inte vad (min systers)/ halsband och ringar från Gina Tricot/ armband som min bästis köpte till mig i Turkiet


VD

Usch har verkligen ingen ork idag, det blir nog en ganska lugn dag och kommer inte hända så jätte mycket. Ska på dans lite senare ikväll men nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på the vampire diaries!! Kollar på dom nyaste avsnitten på datan för det är så jobbigt att vänta till lördag för att se ett avsnitt och sen vänta en hel vecka igen... Jätte glad idag förresten för det är sol ute och igår blev det inte mörkt förrän klockan 7 ungefär så sommaren eller "våren" är påväg=D


Myyys

Hej hej, var bara tvungen att uppdatera mig lite igen, imorgon har vi studiedag! As skönt fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra:/ men men det kommer jag på imon. Sitter iallafall själv och myser lite med fruktsallad och favorit filmen "Pitch Ferfect" haha tror nog att jag har sett denna filmen runt 10 gånger nu på mindre än ett halvår.xD som sagt favorit filmen^^


Dagens outfit

Hej hej,

är tyvärr sämst på att ta outfit bilder och idag var nog värst, haha näe men det är svårt att ta outfit bilder på sig själv så det får bli såhär tyvärr. Idag har jag iallafall på mig: jeans från Gina Tricot/ blus från Bik Bok/ stickad tröja från Bik Bok/ och lite blandade smycken som också kommer från Bik Bok! Haha kör på Bik Bok style idag;)

Ps, Älskar dom guldiga spetsarna på blusen^^.


Tuesday

Hej/ godmorgon

Dålig uppdatering igår, i know. Hade lite att göra så blev svårt att skriva. Men men idag gick jag iallafall upp vid 07:30, åt frukost och fixade mig till skolan. Just nu sitter jag på bussen helt själv också, roligt:/ men man slipper iallafall små barn som sitter och pratar och skriker hela tiden så det är ju skönt, kommer outfit bilder senare idag för jag hade inte tid nu, hörs sen puss;)


Monday

Godmorgon

Idag år det måndag igen och skolan börjar, suck... Har som sagt prov idag och är lite smått nervös men det får gå som det går. Ska snart gå till bussen så uppdaterar mig kanske senare men ha en bra dag, Xoxo.

Oft (outfit for today)


YUP

Testade dom nya läkerol YUP wild sour idag och blev typ kär! Sjukt goda var dom man blir ju nästan beroende, får dock försöka stå emot lite eftersom det är laxermedel i läkerol och man vill ju inte att det ska hända en olycka;) haha, såg även att dom finns i salty licorice och jag som älskar lakrits måste ju bara testa dom:D

My new favorites!
(bild från min instagram följ mig för mer bilder, jasminarvidsson98)


Saturday

Pluggade i nästan 3 timmar idag och känner fortfarande att jag inte kan något:( men men nu släpper vi det. Its time for mello!! Haha stör mig as mycket på ordet mello, tänker bara på melon när jag hör det. Its time for melodifestivalen föredrar jag.^^

Idag blir det lördagsmys med färsk ananas:*


Plugg...

Hej,

Gud vad jag är trött idag. Gick upp vid halv 11 och åt frukost, efter det har jag bara pluggat, pluggat & ja, pluggat... Så sjukt mycket man ska kunna, det är väl ungefär 15 anteckningssidor och 25 sidor i en bok. Känner verkligen att det är detta man vill spendera hela sin lördag till att göra -.-' Hoppas för er del att ni slipper lida som jag och verkligen får utnyttja er helg till något roligt. Ha en bra dag och njut;)


Fredag

Förlåt för dålig uppdatering idag. Har iallafall haft två jätte mysiga dagar. Igår sov jag ju hos Lisa och vi följde bland annat med till stallet, det var jätte kul även om jag inte är nån häst tjej. Lite tråkigt bara att vi inte kunde rida, hästen hade nämligen inte blivit riden dan innan och hade väldigt mycket energi men vi fick iallafall fixa maten och annat kul.

Idag vaknade jag typ vid 9 men vi gick inte upp förrän vid 11. Åkte hem vid 1 för mamma och pappa hade fixat en liten alla hjärtans dag överraskning, fick även en liten choklad ask. Iallafall dom hade bokat tid i bowlinghallen så vi hade en liten familjematch, haha förlorade stort men men det var ändå kul. Tycker dock att bowling skorna är riktigt fula👎. Efter matchen åkte vi till donken och käka och sen åkte vi hem. Händer nog inte så jätte mycket mer idag men imon kommer jag nog få spendera hela dagen åt att plugga.... Jippi:(

Haha älskar verkligen mina överdragsbyxor på denna bilden!

 


Mys

Hej,

Tidigare idag gick vi till ett stall och sköte om en häst som Lisa och hennes syster tar hand om, haha jag är ju så duktig när det gäller hästar, NOT... Men men det var ändå mysigt. Har haft jätte trevligt idag och nu sitter vi och myser framför tv:n med banana split. Blir nog även en gullig romantisk film snart såhär på alla hjärtans dag:)


Expresso house


At kungsmässan

Hej och godmorgon

Gick upp vid 8 idag, duschade, åt frukost och fixade mig. Vid halv 11 ungefär åkte jag in till kungsbacka med Lisa och Matilda. Skulle gjort ett inlägg tidigare men hade väldigt bråttom. Just nu går vi runt och kollar i lite olika affärer men tror nog att vi ska sätta oss och ta en fika snart;)


Happy face

Woop woop.. Har äntligen fått ordning på bloggen, bara några små saker kvar som typ en bättre header-.-'.. Den blev för det första alldeles för liten och sen så har jag inte fixat den så mycket heller. Kommer en bättre snart, I promise:)

Förutom detta så har jag inte gjort så mycket idag heller, hann att fixa mig och så men sen hände det inget ändå. Imon dock ska jag förmodligen träffa Lisa och Matilda, tur det för jag vägrar att vara ensam på alla hjärtans dag.

Love my curly hair today:)


Frukost

Godmorgon,
 
Gick upp vid 9 ungefär och fixade mig lite och åt frukost. Dagens frukost bestod av vaniljyoughurt, flingor och banan, enkelt men riktigt gott. Igår kväll fortsatte jag mitt jobb med att byta header och det slutade med att jag bytte hela temat. Den nya stilmallen var mycket lättare att förstå så det kan nog bli bra om ett tag. Har inte så mycket mer att skriva just nu men uppdaterar mig senare:)                                                                                       
 
Mumsigt!
 
 
 

Tuesday

Hej,
 
Idag hände tyvärr inte så mycket som jag hoppats på:/ men men.., Började iallafall dagen med lite träning somsagt, efter det duschade jag och hade lite spa time med peeling och hot chocolate ansiktsmask, riktigt mysigt^^. Försökte sen fixa en header igen men det är typ hopplöst. Börjar faktiskt bli lite irreterad på blogg.se nu för har kollat på massa hjälp sidor där det står precis vad man ska göra och hur man ska göra beroende på vilken stilmall man har men även om jag väljer den jag har är det ändå alltid fel.. (har någon nåt tips som funkar är jag jätte tacksam för hjälp) iallafall, hände väl inte så jätte mycket mer efter det, fick dock min lilla semla efter maten så det var väl ett litet plus;)
 
 
En bild från min instagram idag (@jasminarvidsson98)
 
Och min "lilla" semla.

Tjockisdagen

Hej,

Gick upp för ett tag sen och har hunnit med att äta frukost och kolla lite på tv, hade tänkt att träna lite om stund och efter det får vi la se vad som händer. Idag är det ju fettisdagen/semmeldagen eller semmledagen som jag säger (tycker att det låter bättre), iallafall tyckte att detta var lite roligt för jag läste även att det idag är den internationella pannkaksdagen så får väl se om det är någon som orkar äta både och😉 Denna dagen borde ju kallas tjockisdagen😄


Top Model Sverige

Hej hej,

Tar det lugn nu en sista stund för imon blir det antingen plugg eller förhoppningsvis något roligare. Kul att man ska ha prov första dan i skolan igen så man måste plugga under lovet, yey..... Men men, sitter nu iallafall framför tvn och kollar på favo programmet Top Model Sverige:)


Try again tomorrow

Hej,

Som vanligt lyckas jag alltid göra något fel. Har försökt hur länge som helst nu men jag kan verkligen inte komma på hur man lägger in en egen header. Märkte också att man typ inte kan söka på min blogg från mobilen, eller se hela bloggen från blogkeen. Det går bra nu...:/ Aja det blir nog bra snart har bara haft bloggen i två dagar så;)



Monday

Ussssch.... Har verkligen inte gjort något kul idag. Kollade på två filmer när jag gick upp, fick sen reda på att en skoluppgift skall skickas in idag och jag kan inte få tag på den eftersom den är på en kompis data och hon svarar inte.. segt. Har iallafall suttit vid datan nu ett bra tag och försöker lista ut hur man sätter in en egen header. Har kollat på massa sidor men det verkar inte vara samma stilmall som jag har:( Aja får la fortsätta leta, ha en bra måndag:)
 
 
 
En bild från Danmark förra sommaren. SUMMER I MISS U:´(
 

Första inlägget

 
 
Hej som ni kanske ser heter jag Jasmin Arvidsson och är en 15 årig tjej från Sverige. Här kommer jag att skriva om min vardag och annat kul. Jag ska försöka uppdatera mig så ofta jag kan men nu i början kommer det nog att gå lite segt. Har inte riktigt lärt mig hur man gör än och så. Ska också försöka lägga in en roligare header om jag bara kan komma på hur man gör, så komplicerat med alla koder. Bjuder iallafall på en bild från i fredags från min instagram.

RSS 2.0